O nama

Kratka priča o našoj firmi

Osnovani smo 2010 godine u Novom Sadu i do danas smo ostvarili uspešnu saradnju sa preko 112 klijenata. Većina naših klijenata je iz Novog Sada i Beograda, ali težimo da sarađujemo i sa klijentima iz cele Srbije jer zahvaljujući internetu i modernim tehnologijama, geografske granice više ne postoje i u mogućnosti smo da pružimo profesionalne i ažurne usluge svima bez obzira ko se gde nalazi.

Na osnovu dosadašnjeg iskustva smo otkrili da naši klijenti traže profesionalnu uslugu, otvorenu komunikaciju i proaktivan pristup kada su u pitanju knjigovodstvene usluge, i to je nešto na čemu stalno radimo. Ne sedimo skrštenih ruku čekajući da klijenti nas zovu, već se stalno trudimo da budemo od maksimalne koristi svima tako što pružamo aktuelne i vredne informacije kako sa aspekta smanjenja poreza, tako i sa aspekta povećanja profitabilnosti.

Ovde u ProBiznisu, ne samo što stojimo iza našeg rada već i imamo i napismeno šta vrhunska usluga znači.

  • Obećavamo da ćemo sve poreske prijave pripremiti u skladu za zakonom, trudeći se da vama ostane najveći iznos novca moguć kada su u pitanju porezi, bez straha od poreskih inspekcija.
  • Kao klijentu, imate pravo da vam se obraćamo sa ljubaznošću, poštovanjem i u prijateljskom tonu.
  • Ako iz bilo kog razloga niste zadovoljni sa našim uslugama, ako osećate da ne dobijate vrhunsku uslugu od nas i niste zadovoljni načinom kako se odnosimo prema vašim zahtevima, u tom slučaju želimo da vam vratimo vaš novac…tačka. Bez ljutnje, i ne morate da pitate dvaput.

  • Ako se ikada desi da prilikom predaje poreskih prijava napravimo grešku (dešava se ponekad..pa i mi smo ljudi) ne brinite – odgovorno ćemo stati iza našeg rada i mi ćemo platiti bilo koju kaznu za naš propust. Samo nam pošaljite pismo od Poreske i mi ćemo obaviti ostalo. Šanse su jako jako male da se ovo može desiti, ali za svaki slučaj, želimo da znate da ste ipak zaštićeni našom garancijom.
Maksima Gorkog 10, Novi Sad (021) 310-1156
Kapetan Mišina 37, Beograd (011) 328-2128